Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences

Rólunk

Clarity

A Clarity Consulting 2001-ben alakult magyar tulajdonú, üzleti és informatikai tanácsadásra, nagyvállalati informatikai megoldások megvalósítására szakosodott vállalkozás. Célunk ügyfeleink üzleti növekedésének segítése és működési folyamataik javítása a piacon elérhető legkiforrottabb innovatív technológiákon keresztül.

CPS

A Clarity Procurement System (CPS) egy Beszerzés Támogató Rendszer, amelynek célja elsősorban a közszférában tevékenykedő szervezetek beszerzési és közbeszerzési folyamatainak támogatása a tervezési, igénylési, eljárási, és szerződéskezelési folyamatok mentén.

Misszió

Legyen szó minisztériumokról, háttérintézményekről, hivatalokról, állami szolgáltatókról, közművekről, egyetemekről vagy kórházakról, a (köz)beszerzési folyamatok rendkívül összetettek, több szakterület dinamikus együttműködését igénylik. Mivel döntően közpénz elköltésével kapcsolatos tevékenységről van szó, így a végrehajtás a hatályos közbeszerzési törvény (Kbt.) és végrehajtási rendeletei, valamint az államháztartási jogszabályok előírásai mentén kell történjen. Ezt a mélységű komplexitást és szabály követést hivatott egyszerűsíteni, átláthatóvá tenni és kockázati szempontból csökkenteni a CPS.